Slideshow - önkormányzat

Kép: 
 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 42 vendég van a webhelyen.

Önkormányzati hírek

2019, május 20
MÁJUS 26-ÁN AZ EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS NAPJÁN NÉPSZAVAZÁST IS TARTANAK A KORRUPCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ JOGI KÉRDÉSEKBEN, EZÉRT MINDEN SZAVAZÓHELYISÉGBEN HÁROM URNÁT HELYEZNEK EL.
2019, május 20
Írásbeli vizsga eredménye
2019, május 16
Az AFIR ügynökség tájékoztatása alapján, a lakosság figyelmébe ajánljuk, hogy a Speciális Távközlési Szolgálat (STS) megjelentette az Apel 112 elnevezésű alkalmazását okos telefonokra, amely a sürgősségi hívószám tárcsázása esetén beazonosítja a telefon GPS koordinátáit, így könyebben, hamarabb megtalálható a bajban levő személy.
2019, május 15
Helyszín: Napfény Szociális Központ
2019, május 14
Álláshirdetésre leadott iratcsomók vizsgaeredménye
2019, május 14
Gyergyócsomafalva Község Polgármesteri Hivatala az érdekeltek tudomására hozza, hogy az Anyakönyvi Hivatalhoz az alábbi személyek fordultak házasságkötés céljábál. Ellenvetést l0 napon belül lehet megfogalmazni, irásban az Anyakönyvi hivatalnál.
2019, május 10
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2019 május 13.-tól (hétfőtől) befizethető a május 1-től érvényes szemétgazdálkodási alapilleték, illetve megvehetők a matricák és kiválthatók a szükséges szemetes zsákok is. A kedvezményezett kategóriák listája megtalálható a www.csomafalva.info weboldalon, ugyanitt a szükséges kérések és formanyomtatványok is elérhetőek. Azok a 65 év feletti személyek akik korábban már ígényelték a kedvezményt, nem kell újabb kérést tegyenek le.
2019, május 10
Faárverezésre jelentkezők előválogatásának jegyzőkönyve
2019, május 8
Tisztelettel meghívjuk egy előzetes megbeszélésre mindazon csomafalvi gazdákat akik a Magyar Kormány Székelyföldi gazdákat támogató pályázatában részt akarnak venni.  A találkozón jelen lesz Albert Huba, a pályázatot lebonyolító Pro Economica Alapítvány Gyergyószéki irodavezetője. Helyszín: a Borsos Miklós Művelődési ház Esketőterme Időpont: 2019 május 10, pénteken 9-óra.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (12)