Slideshow - közélet

Kép: 
 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 55 vendég van a webhelyen.

Közéleti hírek

2019, július 15
A Hargita Megyei Növényvédelmi Hivatal közleményben felhívja a kertészkedők figyelmét, hogy jelen éghajlati viszonyok kedvezően hatnak az uborka pszeudomonászos, a burgonya- és a paradicsom fitoftórás betegségek elterjedésére.
2019, július 12
Értesítjük az érintett területtulajdonosokat, hogy július 15-én hétfőn a DÉLLŐ mezei úton végzünk javítási munkálatokat.
2019, július 11
Gyergyócsomafalva Község Polgármesteri Hivatala az érdekeltek tudomására hozza, hogy az Anyakönyvi Hivatalhoz az alábbi személyek fordultak házasságkötés céljábál. Ellenvetést l0 napon belül lehet megfogalmazni, irásban az Anyakönyvi hivatalnál.
2019, július 10
Helyszín: Napfény Szociális Központ
2019, július 10
Pályázati eredményhírdetés
2019, július 5
A 20. Csomafalvi Napokat szervező Polgármesteri Hivatal valamint a Turisztikai Információs és Rendezvényszervező Iroda nevében köszönetünket fejezzük ki a községi ünnepünk alkalmával nyújtott támogatásért, segítségért.
2019, július 5
szervezők nevében köszönetünket fejezzük ki mindazon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek akik a jó hangulatú bútorvivéssel egybekötött tájházavató rendezvényünk sikerességéhez hozzájárultak:
2019, július 5
Értesítjük a gazdákat, hogy július 8-án elkezdjük a javítási munkálatokat a mezei utakon.
2019, július 3
Tájházba vitték a stafírungot (forrás: www.szh.ro) Tájházat avattak Csomafalván (forrás: www.hargitanepe.eu)