Slideshow - közélet

Kép: 
 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 42 vendég van a webhelyen.

Közéleti hírek

2018, június 22
Szeretettel hívunk családokat, baráti társaságokat, szomszédságokat, civil szervezeteket és minden bográcsozni szerető csapatot a CSOMAFALI NAGY GYÚRÓDÁS keretében szervezendő Csomafalvi ízek főzőversenyére június 30-án, szombaton, a Piactéren.
2018, június 22
CSOMAFALI NAGY GYÚRÓDÁS keretében szombaton, június 30-án, gyermekprogramok lesznek a Piactéren.
2018, június 21
Mezőgazdasággal, állattenyésztéssel foglalkozó gazdák, családi vállalkozások tudomására hozzuk, hogy a pénzügyi törvények 2018-as változása alapján július 15-ig van lehetőség letenni a nyilatkozatokat (Declarație Unică) a Polgármesteri Hivatalnál illetve a Gyergyószentmiklósi Pénzügyön.
2018, június 9
Gyergyócsomafalva Község Polgármesteri Hivatala az érdekeltek tudomására hozza,hogy az Anyakönyvi Hivatalhoz az alábbi személyek fordultak házasságkötés céljából. Ellenvetést 10 napon belül lehet megfogalmazni, írásban az Anyakönyvi hivatalnál
2018, június 8
A Hargita Megyei Növényvédelmi Hivatal közleményben felhívja a kertészkedők, hogy jelen éghajlati viszonyok kedvezően hatnak a almamoly elterjedésére amelyek az almafákra lehetnek kártékony hatással.
2018, június 8
A Hargita Megyei Növényvédelmi Hivatal közleményben felhívja a kertészkedők figyelmét a burgonya- és a paradicsom fitoftórás betegség elterjedésére.
2018, június 5
Az érdekeltek tudomására hozzuk, hogy az Általános Rendezési Tervvel belterületté minősített zónák új elnevezést fognak kapni, mint falurészek és az ott található területek házszámozása minden falurészben 1-től fog kezdődni:
2018, június 5
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy június 6-án szerdán, 10 és 11 óra között, polgárvédelmi gyakorlat során meg fog szólalni a községi sziréna.
2018, június 4
Gyergyócsomafalva Önkormányzata június 22-ig várja a csomafalvi lakosok és civilszervezetek javaslatait az idei Díszpolgári Címre.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (7)