Slideshow - címoldal

Kép: 
 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 21 vendég van a webhelyen.

Újból meghosszabbították a készenléti állapotot

Újból meghosszabbították a készenléti állapotot

Értesítjük a lakosságot, hogy a 2021/35-ös kormányhatározattal  meghosszabbították a készenléti állapotot 30 nappal, ennek értelmében kérjük továbbra is figyeljenek a következőkre:

- Minden 5. életévet betöltött személy számára kötelező az orrot és szájat takaró maszk viselése zárt és nyílt közterületen, beleértve az utcán való közlekedést is.

- Továbbra is tilos magán vagy közösségi összejövetelek szervezése szórakozás, megemlékezések vagy ünneplések alkalmából  (pl. esküvők, keresztelők, évfordulók stb.), bel és kültérben egyaránt.

- 23:00 és 5:00 óra között továbbra is érvényben van a kijárási tilalom. Ebben az időintervallumban csak munkavégzés céljából, gyógyszervásárlás, gyermek, idős, rászoruló személyek ellátása okán vagy családban történt haláleset miatt lehet elhagyni a lakhelyet, amelyhez szükséges az egyéni felelősségvállalási nyilatkozat. A nyilatkozat és a munkáltatói igazolás típusa megtalálható a www.csomafalva.info oldalon. Kivételt képeznek az indokolt átutazások, illetve azon távolsági utazási esetek, amelyek átfedésben vannak a 23.00-05.00 óra közti intervallummal (pl. repülővel, vonattal, busszal és amelyek igazolhatóak a megvásárolt jeggyel).

 

Polgármesteri Hivatal