Slideshow - címoldal

Kép: 
 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 38 vendég van a webhelyen.

Hétvégi események - Adventi Vásár és rajzverseny, sportbázis avató

Számos rendezvényre került sor hétvégén Csomafalván. A már hagyományos Adventi Vásár keretében egyre bővülő termékkínálat állt az érdeklődők rendelkezésére. Idén is kreatív adventi díszek, koszorúk, kopogtatók, ékszerek, képeslapok, kiegészítők, textilíák, sütemények, kürtőskalács, faragott díszek, mézeskalács, gyapjútermékek, sapkák és karácsonyi könyvek sorakoztak az asztalokon.

A vásárra immár a negyedik alkalommal került sor. A vásár keretében került megszervezésre az adventi rajzverseny is, ahová közel 30 rajz érkezett. Az 5-6 éves kategóriában első helyezést ért el Benő Csaba, a 7-8 éves kategóriában szintén első díjat nyert Csiki Henrietta, 9-10 évesek között első lett Pop Mónika, illetve a 11-12 éves kategóriában Lukács Andor. Ezenkívül minden rajz egy külön minősítést is kapott, például a legjobb színhasználatért, a legvidámabbért, a leghangulatossabbért, a legünnepibbért stb. A versenyzők oklevelet, értékes könyveket, és Csomafalva térképét kapták jutalmul.

Ezen a napon zajlott az iskola udvarán felépített sportbázis ünnepélyes átadása is. A pályát kiszolgáló épület elkészülése nagy öröm a település számára. Az épületben helyet kapnak korszerű öltözők, bírói szoba, és a vendégcsapatok számára kialakított vendégszobák is. Az avatóünnepségen résztvettek az előző  és az új tanács tagjai is, mivel ők is nagyban hozzájárultak a beruházás létrejöttéhez, ezenkívül tiszteletét tette Tánczos Barna szenátorjelölt, illetve Petres Sándor, Hargita Megye Tanácsának alelnöke.

Tekintsék meg képgalériánkat.

Hozzászólások

Nincs hozzászólás!