Slideshow - címoldal

Kép: 
 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 1 felhasználó és 6 vendég van a webhelyen.

Aktív felhasználók

  • hol

Archívum

2020, július 3
Értesítjük a lakosságot, hogy július 9-én, csütörtökön 8 órától szállítják el az összegyűjtött üveget.
2020, július 2
Értesítjük a sportolni vágyókat, hogy az Országos Sürgősségi Esetek Bizottságának 2020/32-es határozata értelmében engedélyezett a műfüves focipálya használata csoportos sport tevékenységekre (maximum 10 fő).
2020, július 1
A Hargita Megyei Növényvédelmi Hivatal közleményben felhívja a kertészkedők figyelmét a következő növényi betegség elterjedésére:
2020, június 30
Köszönetünket fejezzünk ki mindazon személyeknek, intézményeknek, akik munkájukkal, anyagi hozzájárulásukkal segítettek, hogy az idei közösségi napok programjai létrejöhessenek.
2020, június 25
A Hargita Megyei Növényvédelmi Hivatal közleményben felhívja a kertészkedők figyelmét a következő növényi betegségek elterjedésére:
2020, június 24
Értesítjük a lakosságot, hogy bővült azon országok listája, ahonnan karantén vagy házi elkülönítés kötelezettsége nélkül lehet hazautazni.
2020, június 24
A Hargita Megyei Növényvédelmi Hivatal közleményben felhívja a kertészkedők figyelmét a burgonyavész elterjedésére.
2020, június 24
Ezennel értesítjük a családi pótlékban illetve szociális segélyben részesülőket, hogy június 25- július 6. között átvehetik az Európai Unió intervenciós alapjából biztosított higiéniai csomagot a Napfény Szociális Központban a következő időpontokban:
2020, június 24
Gyertek haza, ludaim! Udvarhelyszéki gyermekjátékok, a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont kiadványának bemutatója