Slideshow - címoldal

Kép: 
 

Belépés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 62 vendég van a webhelyen.

Újdonságok

2021, szeptember 17
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága halottunk özv. ORBÁN MIHÁLYNÉ szül. KÖLLŐ MÁRIA temetésén részt vettek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
2021, szeptember 17
Fájdalommal megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, testvér, rokon és jó szomszéd özv. ORBÁN MIHÁLYNÉ szül. KÖLLŐ MÁRIA (1939) életének 83., özvegységének 22. évében türelemmel viselt hosszas betegség után lelkét visszaadta Teremtőjének.
2021, szeptember 16
Gyergyócsomafalva Község Polgármesteri Hivatala az érdekeltek tudomására hozza, hogy az Anyakönyvi Hivatalhoz az alábbi személyek fordultak házasságkötés céljából. Ellenvetést 10 napon belül lehet megfogalmazni, írásban az Anyakönyvi hivatalnál.
2021, szeptember 16
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága halottunk özv. KOPACZ JÁNOS temetésén részt vettek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
2021, szeptember 16
Értesítjük az érintetteket, hogy továbbra is érvényben vannak a jogszabályok a külföldön dolgozó szülők gyermekeinek védelmére vonatkozóan.
2021, szeptember 15
Fájdalommal megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága édesapa, nagyapa, dédnagyapa, após, testvér, rokon és jó szomszéd özv. KOPACZ JÁNOS (1938) életének 83., özvegységének 28. évében hirtelen elhunyt.
2021, szeptember 14
Értesítjük az érintett lakosságot, hogy szeptember 15 és 30 között, a Polgármesteri Hivatal Szociális osztályán (2-es iroda) Bartalis Judit referensnél, igényléseket lehet letenni szociális jegyekre az óvodás korú gyermekek számára azokban a családokban, ahol a nettó egy főre eső jövedelem nem haladja meg a 530 lejt.